,

Eenheid dicht bij huis

Druk doende met het inpakken van een koffer realiseerde ik mij hoe dicht bij huis de oecumene zichtbaar is, tenminste als je er oog voor hebt. De afgelopen week waren onze kinderen welkom op de VakantieBijbelWeek waar ze genoten van de ontmoeting met anderen. Vanzelfsprekend konden ze vanochtend dus ook niet gemist worden bij de feestelijke afsluiting in een gezamenlijke dienst. Op dat zelfde moment mocht ik mij verheugen in de voorbede van mijn eigen gemeente tijdens de ochtenddienst. En terwijl ik ’s avonds thuis mocht blijven voor de ‘kleintjes’ zijn de andere gezinsleden naar een Interkerkelijke dienst in de buitenlucht.

Bijzonder dat je door een reis naar Roemenië meer oog krijgt voor de ‘verbondenheid in Christus’ hier in Nederland.

2 antwoorden
  1. Nico Belo zegt:

    Beste Wout,

    Wat een verrassing: een oecumenische conferentie bezoeken, namens de Protestantse Kerk. Ik wens je veel inspirerende ervaringen en wijsheid toe!

    hart. groet,
    Nico Belo

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie